General Rotary Tech Support Use this forum for tech questions not specific to a certain model year

i just need a question answered

Old 03-06-19, 06:39 PM
  #1  
Can Post Only in New Member Section
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2019
Location: arkansas
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
i just need a question answered

okay so i gotta 88 rx7 with the 13 b non turbo today it will start up but revs up then dies all with in 5 seconds of the car starting ive re placed the full pump and assume its getting fire other wise it wouldnt even fire off
Jonathan Blankenship is offline  
Old 03-06-19, 07:58 PM
  #2  
Can Post Only in New Member Section
 
Join Date: Mar 2019
Location: CA
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
have you tried checking the fuel injectors, also have you tried holding the throttle open to get it to idle, maybe you just need to adjust the idler screw
Angel1777 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Jonathan Blankenship
New Member RX-7 Technical
4
04-05-19 06:16 AM
chibikai85
2nd Generation Specific (1986-1992)
10
04-10-06 10:50 PM
Godzilla-T78
1st Generation Specific (1979-1985)
7
07-24-04 11:21 PM
Psychoblue23
2nd Generation Specific (1986-1992)
6
06-15-03 03:08 PM
fatal2169
2nd Generation Specific (1986-1992)
1
12-17-02 10:45 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: i just need a question answered


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: