Microtech Area is for discussing Microtech systems

Very strange secondary injector problem. LT10S

Old 02-15-18, 08:59 PM
  #1  
Full Member
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Ricebox's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: FL
Posts: 207
Likes: 0
Received 15 Likes on 13 Posts
Very strange secondary injector problem. LT10S

A little back story.

LT10S + X4, Bosch Coils, RC 750cc primaries, Bosch 1680cc secondaries. both are low imp

First tuning session - everything worked great, secondary injectors were coming on. but found out i had a bad coil, and a fried X4 box because of the coil that went bad. went home, swapped both out for new. checked for spark. successful

Second tuning session - spark is good, but not fuel. the car falls on its face as soon as the secondary injectors are supposed to switch over at 6PSI. ohm'd the Bosch low-imp secondaries and one read open(no resistance) and the other read all over the place. purchased two BRAND NEW bosch low imp secondaries to replace. take the car for a spin, same problem. car falls right on its face at 6PSI when they are supposed to switch over

totally stumped at this. what are the chances that an injector would go bad during the 3 week period when i changed the coil pack and the X4? i checked the injector signal from the LT10 with a noid light and its getting a pulse to open. so we know the injectors are good, we know they are getting a signal. why is there no power when they are supposed to come on? for reference the %stage on the injector staging is set to 80%

any help is appreciated.

Thanks,
Ricebox is offline  
Old 02-17-18, 03:20 PM
  #2  
Full Member
Thread Starter
iTrader: (3)
 
Ricebox's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: FL
Posts: 207
Likes: 0
Received 15 Likes on 13 Posts
problem solved. after the new secondaries were installed, the %stage and fuel map was too high(rich) and the car was basically getting flooded by the secondaries.

next time ill post after i see the tuner lol
Ricebox is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Satan's RX7
3rd Generation Specific (1993-2002)
4
06-23-03 06:21 PM
coincopy
Suspension/Wheels/Tires/Brakes
23
04-11-03 06:35 AM
Rx7pimpin
3rd Generation Specific (1993-2002)
5
01-03-03 02:27 AM
execelon1
2nd Generation Specific (1986-1992)
5
04-23-02 06:01 PM
Ryde _Or_Die
2nd Generation Specific (1986-1992)
25
04-22-02 09:02 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Very strange secondary injector problem. LT10S


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: