Microtech Area is for discussing Microtech systems

Microtech No spark

Old 05-04-06, 01:31 PM
  #1  
PURIST
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (42)
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bel Air, MD
Posts: 3,166
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
No spark

Hey guys. Well i just got my microtech all wired up..at first i had no fuel..no spark..and no tach. Threw it in test mode..and it sparked. So i checked the crank angle..my clip was upside down..i have the s4 and was using an s5 clip which is what came with my harness. So now im getting fuel. But stil no spark.. And now there is no spark in test mode either...Can anyone give me a detailed description of the wiring to each coil pack? Right now i have Gray/Blue going to leading and gray/red and gray/black going to trailing. Is that right? Any help would be great..thanks guys!!
turbodrx7 is offline  
Old 05-07-06, 12:50 PM
  #2  
PURIST
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (42)
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bel Air, MD
Posts: 3,166
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Anyone?
turbodrx7 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Prediict
2nd Generation Specific (1986-1992)
32
11-18-15 08:41 AM
Aramir
New Member RX-7 Technical
24
10-18-15 02:39 AM
tctwaites
1st Generation Specific (1979-1985)
5
09-22-15 08:48 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Microtech No spark


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: