Microtech Area is for discussing Microtech systems

Microtech microtech lt10 no sparks

Old 01-12-09, 08:19 PM
  #1  
Senior Member
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Feb 2004
Location: Los Angeles CA
Posts: 440
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
microtech lt10 no sparks

I have the grey/blue connected into pink leading coil pack. grey/red to pink trailing coil pack and grey/black to white trailing coil pack, all 3 wires are connected to coil harness side.

I have cas connected to following:

Factory=Microtech

red =red
green=green
white/black=yellow
white=yellow

Now on the Tps side:

haltech tps=microtech

orange=blue
white=grey
black=brown

Fuel relay

87 direct power to battery
86 to pink
85 to green
30 to fuel pump

When I turn my ignition to on position, only green led comes on, both orange and red led are off, whenever I step on the gas when the ignition is on, the orange led blinks or depressing halfway stay on.
mazdamigastos is offline  
Old 01-16-09, 02:48 AM
  #2  
Senior Member
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (6)
 
Join Date: Feb 2004
Location: Los Angeles CA
Posts: 440
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
ok, I figured it out the cas was wired up wrong, the wiring did not match the cas wiring side.
mazdamigastos is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Prediict
2nd Generation Specific (1986-1992)
32
11-18-15 08:41 AM
Aramir
New Member RX-7 Technical
24
10-18-15 02:39 AM
freq
Haltech Forum
5
09-13-15 07:45 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Microtech microtech lt10 no sparks


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: