Rtek Forum Discuss the Rtek 2.0 and other Rtek ECU's

Getting 2.1 for my 10th AE

Old 03-07-12, 06:00 PM
  #26  
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: oxnard, ca, usa
Posts: 343
Recieved 0 Likes on 0 Posts
Originally Posted by 10thaniv View Post
....The car starts fine, once warmed up idle dropped down to 630rpm, normally its at 750rpm.The vacuum is at 10-11 inches, it was at 16inhes before upgrade. When I go into boost it onle gets up to 6psi, the wastegate is set to 12psi. Ive sparyed carb cleaner around the vac ports and all gaskets but can seen to find a vac leak......
no leaks? idle mixture OK? not OK (i.e., lean) = lower RPM = lower vacuum.
no more than 6 psi boost? has the wastegate's actuator rod come loose?

PS - I have the 1.8 (4x720), Godspeed FMIC, hybrid turbo set to 12 psi and from seat-off-pants it has to putting at least 300 to the wheels. It's a rocket ship past 4K!!
Attached Thumbnails Getting 2.1 for my 10th AE-rx7-f2.jpg  

Last edited by Clubuser; 03-07-12 at 06:18 PM.
Clubuser is offline  
Old 03-12-12, 05:30 PM
  #27  
Life Project.
Thread Starter
iTrader: (1)
 
10thaniv's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: BEDFORD, TX
Posts: 605
Likes: 0
Recieved 0 Likes on 0 Posts
Do you have a print out of your fuel map? I need one for ref. Thanks Allan
10thaniv is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
yr6
Introduce yourself
8
10-04-15 12:23 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Getting 2.1 for my 10th AE


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: