Super AFC Area is for discussing the Apexi Super AFC

apexi neo install but car just stalls

Old 04-21-11, 04:57 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Location: England
Posts: 32
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
apexi neo install but car just stalls

I've wired up the apexi neo to my car but when I come to start the car it just dies, when I connect the original air wire back together the car starts fine so I'm assuming its something with the afc, does anyone know what the settings should be?
Kamatari is offline  
Old 05-15-11, 12:37 AM
  #2  
Built Not Bought
iTrader: (21)
 
89FC619's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: San Diego
Posts: 156
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
89FC619 is offline  
Old 04-10-12, 08:06 PM
  #3  
Solo/Runner
iTrader: (5)
 
savanna.seven's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: tacoma
Posts: 220
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
if its wired correctly, double check your sensor settings and that it is on Flap. Not Karman. Idk why mine was on Karman when i clicked Flap, and the car barely ran.
savanna.seven is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Kyo
2nd Generation Specific (1986-1992)
6
04-13-19 09:24 AM
trickster
2nd Generation Specific (1986-1992)
20
03-29-18 02:05 PM
gabescanlon
Interior / Exterior / Audio
1
08-11-15 05:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: apexi neo install but car just stalls


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: