Microtech Area is for discussing Microtech systems

Microtech TII starts, runs 5 seconds, Dies?

Old 05-10-07, 01:57 PM
  #1  
I only have 1.3liters
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
85rx-7gsl-se's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Manchester, TN
Posts: 816
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
TII starts, runs 5 seconds, Dies?

I got my LT10s yesterday and installed this morning. The car fires up and sounds great for about 5 seconds, then just quits. The red error light is not flashing. Any ideas?
85rx-7gsl-se is offline  
Old 05-10-07, 04:03 PM
  #2  
I only have 1.3liters
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
85rx-7gsl-se's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Manchester, TN
Posts: 816
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Never mind. Fuel pump relay wasn't hooked up right. Runs like a champ.
85rx-7gsl-se is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
sherff
Adaptronic Engine Mgmt - AUS
9
02-24-19 12:09 PM
trickster
2nd Generation Specific (1986-1992)
20
03-29-18 02:05 PM
alphawolff
1st Generation Specific (1979-1985)
17
11-17-15 05:57 PM
PhillyFC
General Rotary Tech Support
9
08-21-15 06:36 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Microtech TII starts, runs 5 seconds, Dies?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: