Microtech Area is for discussing Microtech systems

Microtech Harness help needed

Old 11-14-05, 07:21 PM
  #1  
Undercover
10 Year Member
Thread Starter
 
Rotortuner's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: western WA
Posts: 1,983
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Harness help needed

I just picked up this lt8 and of course it came missing the ignition output harness. Does any one know where i can get the right connector, i think im just going to make one up. Microtech-efi wants 300 bux for a new harness which i think is outrageus for a 10 dollar piece of coax and a 50 cent connector. here is a pick of the ign. inpute that came with it. At one end there is a yellow, green, blue and red wire. then it appears at the other the yellow has been spliced into the blue one,is this the way its supposed to be? Also if someone could hook me up with which pin on the ecu 6 pin ign output socket goes to what wire on the coils, that would be ausome. theni can make up a little harness and keep close track of which wrong colored wire goes where. thanks.

CJG
Attached Thumbnails Harness help needed-dscn1724.jpg   Harness help needed-dscn1725.jpg   Harness help needed-dscn1726.jpg  
Rotortuner is offline  
Old 11-14-05, 09:35 PM
  #2  
Rotary Enthusiast
10 Year Member
 
Poweraxel's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: In the Sky
Posts: 1,190
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
i suppose you bought this "used"? why dont you tell the seller to cough up the harness?
Poweraxel is offline  
Old 11-14-05, 11:31 PM
  #3  
Undercover
10 Year Member
Thread Starter
 
Rotortuner's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: western WA
Posts: 1,983
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I havent contacted him yet, he bought it from someone and never put it on his car, so i doubt he has the harness, i think im just going to buy one from 1sgen, he has them for 100 to my door. i can deal with that. Are there many differences between the harnes wire colors for ltx8 and lt8?

CJG
Rotortuner is offline  
Old 11-14-05, 11:45 PM
  #4  
583 rwhp 1st gen
10 Year Member
iTrader: (1)
 
1sgen's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: texas
Posts: 397
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
check your pm
1sgen is offline  
Old 01-02-06, 02:41 AM
  #5  
Full Member
5 Year Member
 
sleeepyhead's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: bay area
Posts: 117
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
mine came like that from austrailia so I don't think anything is missing. I have a lt10s and looked up the diagram for a lt8 to figure it out and the missing connector is a ground so its spliced into the blue which is also a ground. Another thing that was weird btw is that the two pink wires are actually spliced midway thru and there is only one ign + 12v pink wirfe at the ecu plug
sleeepyhead is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Professorpeanutrx7
New Member RX-7 Technical
5
08-15-15 01:38 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Microtech Harness help needed


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: