Factory security system problems???? - RX7Club.com - Mazda RX7 Forum

2nd Generation Specific (1986-1992) 1986-1992 Discussion including performance modifications and technical support sections.
Sponsored by:

Factory security system problems????

Old 11-19-08, 11:26 AM
  #1  
Full Member
Thread Starter
 
rexnewb's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: greenville sc
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Factory security system problems????

So my problem is that my Factory security system on my 1991 na rx7 stopped working no beep when i lock the doors or flashing light anyone have any ideas i have made no modifications to the cars wireing thanks
rexnewb is offline  
Old 11-19-08, 12:10 PM
  #2  
na5
anyone seen my head
5 Year Member
 
na5's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: albuquerque nm
Posts: 108
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
there are contacts for the doors hatch and hood i'm not too sure exactly where at this moment but look around and see if they are dirty
na5 is offline  
Old 11-19-08, 01:08 PM
  #3  
Full Member
Thread Starter
 
rexnewb's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: greenville sc
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by na5 View Post
there are contacts for the doors hatch and hood i'm not too sure exactly where at this moment but look around and see if they are dirty
I dont think it could be the doors or the hatch because the dome light and rear cargo light all function properly. But i will check the hood switch Thanks for the idea
rexnewb is offline  
Old 11-19-08, 01:11 PM
  #4  
Former Moderator. RIP Icemark.
10 Year Member
 
Icemark's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Rohnert Park CA
Posts: 25,896
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Door latch switches (the switch that is built into the lock unlock tab that is accessed from while sitting inside the car) being dirty or out of alignment can also cause the issue.
Icemark is offline  
Old 11-19-08, 03:55 PM
  #5  
Full Member
Thread Starter
 
rexnewb's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: greenville sc
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by Icemark View Post
Door latch switches (the switch that is built into the lock unlock tab that is accessed from while sitting inside the car) being dirty or out of alignment can also cause the issue.
I will check this, sounds like it might be my problem. thanks
rexnewb is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
RPOdesign
New Member RX-7 Technical
5
08-28-15 12:42 AM
Frisky Arab
2nd Generation Specific (1986-1992)
13
08-18-15 06:30 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Factory security system problems????


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: