Super AFC Area is for discussing the Apexi Super AFC

need a little help

Old 07-28-08, 06:53 PM
  #1  
Junior Member
10 Year Member
Thread Starter
 
chuckrx's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: New York
Posts: 18
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
need a little help

I wired up my safc2 and started the setup. I could not get the throttle % right and the self-learning throttle % seemed nonexistent; it reaches 100% by half throttle or so. Through searching I found that because the s4 tps is narrow band this is normal. Ok, no big deal, but I turn the ignition off, and upon turning back to on, I notice all info. is lost. I did the initialization, though it seems weird and the directions are sketchy. I pick yes and push center button in, but it goes right back to etc. menu; same if I pick yes and push right. Sorry if all confusing, but to add to confussion, I set password and lock, and it remembers that. How do I get info. to stay memorized? What am I doing wrong

UPDATE: went to Apexi website. Initialize is to be in no position; only use yes when changing them. No saves data. So, I guess only concern is towards incorrect throttle%. We just have to live with it?

Last edited by chuckrx; 07-28-08 at 07:06 PM. Reason: found data
chuckrx is offline  
Old 07-29-08, 05:10 PM
  #2  
Senior Member
5 Year Member
 
nvrdone's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Dakota
Posts: 308
Likes: 0
Liked 0 Times in 0 Posts
yes, or get an s5 tps and wire it up to work.
nvrdone is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: