Microtech Area is for discussing Microtech systems

please help. tps stuck at 99%

Old 09-14-13, 01:58 PM
  #1  
Rotary Enthusiast
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2006
Location: east
Posts: 927
Received 5 Likes on 4 Posts
please help. tps stuck at 99%

I switched from 20b to fd tps because i had to change throttle body to clear firewall. Now I can't calibrate tps under option. Tps is just stuck at 99%. Number doesnt change when i press on accelerator. When i adjust current, i can get it down to 54 or 56%. I checked wiring and it is hooked up correctly. Any ideas? Thanks!
stickmantijuana is offline  
Old 12-17-13, 10:26 AM
  #2  
E-85 Engineered
5 Year Member
iTrader: (38)
 
Samito Built's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: TACOMA, WA
Posts: 380
Received 0 Likes on 0 Posts
How do you have it wired up?
Samito Built is offline  
Old 12-17-13, 07:09 PM
  #3  
Rotary Enthusiast
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2006
Location: east
Posts: 927
Received 5 Likes on 4 Posts
Actually the problem was a bad TPS one of the members sold me. I should've checked. Bought a new one from autozone for $130 and everything's fine.
stickmantijuana is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
subeone
General Rotary Tech Support
0
09-24-15 09:58 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: please help. tps stuck at 99%


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: