Microtech Area is for discussing Microtech systems

Microtech No timing output on gauge

Old 06-24-07, 07:59 PM
  #1  
Rotary Enthusiast
10 Year Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Location: Freeport, Maine
Posts: 1,225
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
No timing output on gauge

Well with the car running the timinig data gauge reads 0. I've checked and re-checked my coil/cas wiring. What else could it be. Someone please point me in the right direction. Thank you
Dominic
Dom_C is offline  
Old 06-25-07, 09:39 PM
  #2  
Rotary Enthusiast
10 Year Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Location: Freeport, Maine
Posts: 1,225
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Come on, someone must have some input on this. Please help
Dom_C is offline  
Old 07-05-07, 02:07 AM
  #3  
Rotary Enthusiast
 
10sec rx7's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,307
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
turn the timing check off
10sec rx7 is offline  
Old 07-05-07, 07:35 AM
  #4  
Rotary Enthusiast
10 Year Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Location: Freeport, Maine
Posts: 1,225
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
timinig check was off. I had the timing max set at like 4 for some reason .. I figured it out eventually. Thanks though.
Dom_C is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
distr0
Megasquirt Forum
45
06-11-16 10:07 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Microtech No timing output on gauge


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: