Microtech Area is for discussing Microtech systems

Microtech help i hsve a big problem!!!!!!!!!!!!!

Old 11-10-03, 07:39 PM
  #1  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location: miami
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
help i hsve a big problem!!!!!!!!!!!!!

i have an lt4 and i put it in the car the first time the car
did turn on but i let it sit for 3 weeks and now i go to it and doesn't turn on non of the two lights turn on either
could be tha computer that is **** up i has 2 lights1 yellow 2 red but non of them turn on i know hat yellow
has to blink but i forgot about the red one and i don't know what to do with it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reylagarto is offline  
Old 11-10-03, 08:10 PM
  #2  
Rotary Enthusiast
 
10sec rx7's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,307
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
ok check the fuse to the battery, if this is blown it wont turn on, also does the battery have charge in it?? and is the pink wire still connected to the IGN on??

Dale
10sec rx7 is offline  
Old 11-10-03, 09:34 PM
  #3  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location: miami
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
i did check the fuse but i didn't check the pink wire
yeah u are right i am gonna check it but do those cumputer get **** up easy is it the same color on the lt4?????????????????????
reylagarto is offline  
Old 11-10-03, 09:53 PM
  #4  
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location: miami
Posts: 4
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
hey dale i found another problem i have like three different pink wires i didn't find any pink wire by it self
but how many cables does that need 2 wires for example one red one black or uses 3 like the radios???????????? thanks



carlos
reylagarto is offline  
Old 11-11-03, 09:34 PM
  #5  
Senior Member
5 Year Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Springfield, MO
Posts: 333
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
you have 3 different pink wires because one goes to the coils, one to the fuel pump relay, and another goes to the ignition power (key on, and STILL on while starting) I just went off the master relay for it. I'll figure out a better way later.
PowerOverFC is offline  
Old 11-11-03, 09:44 PM
  #6  
Rotary Enthusiast
 
10sec rx7's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,307
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
thats correct you have them for fuel pump relay, ign supply and coils,

The ecu's are very robust, they just dont stop working for no reason,

Dale
10sec rx7 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Jeff20B
1st Generation Specific (1979-1985)
73
09-16-18 07:16 PM
stickmantijuana
Microtech
6
11-21-15 10:20 AM
The1Sun
1st Generation Specific (1979-1985)
7
09-18-15 07:13 PM
The1Sun
New Member RX-7 Technical
5
09-15-15 04:45 PM
chiefmg
1st Generation Specific (1979-1985)
2
09-10-15 07:46 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Microtech help i hsve a big problem!!!!!!!!!!!!!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: