3rd Generation Specific (1993-2002) 1993-2002 Discussion including performance modifications and Technical Support Sections.

Boost in 1st

Old 06-07-19, 12:50 PM
  #1  
93' BB R1
Thread Starter
iTrader: (2)
 
wankle1's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: wyoming
Posts: 183
Received 2 Likes on 2 Posts
WY Boost in 1st

I know this problem has been talked about over and over for stock twins but I'm not sure if my problem is a little different. I'm still on stock sequential twins, with full 3" exhaust and no air pump HKS RS intakes and HKS v-mount. Apexi PFC computer using the stock boost control. I am not getting the boost creep problem at all with this setup and am getting the perfect 9/7/9 (or whatever it is it's been a while since i looked) transition in every gear except first. If i go full throttle in first i am pulling vacuum by 6k unless i only give around half to 3/4 throttle and then it will actually boost. I've checked all couplers and have no boost leaks and am a day away from tearing into it and changing the typical solenoid that people say causes this problem, if anyone else has seen this am I going to waste my time? TIA
wankle1 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
axnjaksn
3rd Generation Specific (1993-2002)
2
04-13-08 08:51 PM
rexhvn
3rd Generation Specific (1993-2002)
6
05-23-07 02:22 PM
Decay
3rd Generation Specific (1993-2002)
1
05-20-03 10:00 PM
tran
3rd Generation Specific (1993-2002)
1
11-03-02 10:41 AM
jimmyv13
2nd Generation Specific (1986-1992)
16
07-09-02 01:39 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Boost in 1st


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.