RX7Club.com


Go Back   RX7Club.com > Tech and Performance > Engine Management Forum > Megasquirt Forum
Register Forgot Password?

Welcome to RX7Club.com!
Welcome to RX7Club.com,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join RX7Club.com today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-29-06, 10:19 PM   #1
Spinner
5 Year Member
 
cloudzero's Avatar
 
Trader Score: (1)

Join Date: Aug 2005
Location: ohio
Posts: 185
lutherwrx lutherwrx
Send a message via ICQ to cloudzero Send a message via MSN to cloudzero Send a message via Yahoo to cloudzero
help can't keep car running

Ok i have everything working ok i think, Car cranks up, i have steady rpm's on megatune when cranking. However it seems that as soon as the car starts to run it might stay running for anywhere from 2 seconds to 6 seconds then it just dies. sometimes i can get a few revs in and bring it back up but i can't keep it running.
I'm just wondering if someone can take a look at my datalogs and my settings and give me some advice on what i should change

my setup right now is as follows
S4 Turbo II
550/1000cc injectors (will be 890/1000 when i get it running)
no emmisions / no bac
extreme street port
bnr stg 4 S5 turbo
aem wideband
1000 miles on recent rebuild
Attached Files
File Type: zip megasquirt200608292104.zip (5.5 KB, 32 views)
File Type: zip datalog200608292106.zip (7.2 KB, 21 views)
File Type: zip datalog200608292100.zip (11.8 KB, 21 views)
__________________
87 TII 81,xxx miles, Apex-i Power FC
750cc/1200cc injectors, extreme street port, BNR s5 stage 4 turbo, RA super seals, ORC-409D clutch
4 pt roll bar, 10.5mm wires, removed ABS
3" Racing Beat exhaust, Tial blow off valve
cloudzero is offline   Reply With Quote
Old 08-30-06, 09:32 AM   #2
MegaSquirt Mod
5 Year Member
 
muythaibxr's Avatar
 
Trader Score: (0)

Join Date: Sep 2004
Location: Maryland
Posts: 4,625
sounds like it's lean-stalling, try increasing your req fuel a little at a time until it'll stay running.
muythaibxr is offline   Reply With Quote
Old 08-30-06, 10:01 PM   #3
Spinner
5 Year Member
 
cloudzero's Avatar
 
Trader Score: (1)

Join Date: Aug 2005
Location: ohio
Posts: 185
lutherwrx lutherwrx
Send a message via ICQ to cloudzero Send a message via MSN to cloudzero Send a message via Yahoo to cloudzero
ok i will try that and see what happens.
thanks
cloudzero is offline   Reply With Quote
Old 08-30-06, 10:01 PM
RX7Club
Mazda RX7




Paid Advertisement


 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -5. The time now is 11:21 AM.
All content Copyright 2007 by Internet Brands, Inc.

Contacts