2 Loose connections - RX7Club.com

Log In 


2 Loose connections

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-04-12, 09:58 AM   #1
Going for the win
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Dvst8's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Vancouver
Posts: 909
2 Loose connections

Hi,

Can anyone help with identifying these 2 connections and where they connect to? Greatly appreciated!

Thanks
J
Attached Thumbnails
2 Loose connections-loose-connection-1.jpg   2 Loose connections-loose-connection-2.jpg  
Dvst8 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 10:03 AM   #2
Lives on the Forum
10 Year Member
iTrader: (4)
 
mrb63083's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: North Dallas
Posts: 5,736
I could be wrong, but it looks like the oil pressure sending plug?
mrb63083 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 11:12 AM   #3
Boilermaker!
10 Year Member
iTrader: (95)
 
ZE Power MX6's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Chicago, IL
Posts: 2,098
This might help.

http://www.rx7club.com/attachment.ph...1&d=1335516532
ZE Power MX6 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 11:19 AM   #4
Administrator
15 Year Member
iTrader: (190)
 
GoodfellaFD3S's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: NYC/NJ area
Posts: 29,275
First one is water temp, it goes to the rear iron. Marshall, youre thinking of the black spade on the charging harness.... the one pictured is on the engine harness.

Second one looks to be the connector for the a/c compressor. Hard to tell, pretty dirty engine bay
GoodfellaFD3S is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 11:53 AM   #5
Going for the win
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Dvst8's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Vancouver
Posts: 909
hey thanks for the help guys. ill check it out when i get home.
Dvst8 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 08:36 PM   #6
Boost Addict
10 Year Member
iTrader: (3)
 
nashman69g's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Metairie, LA near new orleans
Posts: 1,828
Quote:
Originally Posted by GoodfellaFD3S View Post
First one is water temp, it goes to the rear iron. Marshall, youre thinking of the black spade on the charging harness.... the one pictured is on the engine harness.

Second one looks to be the connector for the a/c compressor. Hard to tell, pretty dirty engine bay
there's another Marshall on here...
nashman69g is offline   Reply With Quote
Old 05-04-12, 10:39 PM   #7
Going for the win
10 Year Member
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Dvst8's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Vancouver
Posts: 909
Yup first one is the water temp. At first I didn't think it was water temp because there was already connection to it. Then realized it was wrong.

Just picked up this FD 2 weeks ago and starting figure things out. Thanks for the help guys.
Dvst8 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wiring S4 TII to 5 TII help... Sethix 2nd Generation Specific (1986-1992) 5 01-03-16 11:08 PM
Installing HO Alt in S4 Vert (Fitzall 220) Captain Hook 2nd Generation Specific (1986-1992) 13 10-04-15 06:35 PM
What are those? found out why my battery has been draining FC3S Timmy 2nd Generation Specific (1986-1992) 16 10-03-15 01:08 AM
Upgrading to S5 Alt what gauge wire do i use for terminal S? FC3S Timmy 2nd Generation Specific (1986-1992) 8 10-02-15 08:08 AM
Rear stab end links (little dog bones) - which way up? pfsantos 2nd Generation Specific (1986-1992) 1 09-30-15 01:29 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.


All content Copyright 2007 by Internet Brands, Inc.